När du ska återställa/byta lösenordet till din e-postadress du har skapat i kontrollpanelen så behöver du först logga in på din kontrollpanel med uppgifterna du fick i mailet ”Ditt nya webbhotellskonto”. När du väl är inne så gå till sektionen som heter “E-post” och klicka på “E-postkonton” som du kan se här:

Nu har du kommit fram till nästa sida. Klicka här på knappen “Hantera” (den är rödmarkerad) på samma rad som den e-postadressen som du vill ändra lösenordet på:

Ännu en gång kommer du till en ny sida. Här kan du antingen klicka på knappen “Generera” så kommer automatiskt en stark lösenordsförslag att dyka upp. Eller så kan du själv skriva i vilket lösenord du vill ha. OBS, kom ihåg att skriva ner ditt lösenord så du inte tappar bort det!

Scrolla ner tills du hittar den blåa knappen ”Update email settings”, klicka där för att ändra lösenordet!