För att installera Duplicator så behöver du först och främst ladda ner detta pluginet och det kan du göra enkelt här: https://wordpress.org/plugins/duplicator/installation/
När du sedan laddat ner detta så går du till din admin sida på wordpress och klickar sedan på tillägg.

Tryck sedan på Lägg till nytt och väl där inne så finns det en hel del andra tillägg som du kan installera men du trycker på ladda upp tillägg.

När du klickar på ladda upp tillägg kommer du till sidan nedan där väljer du fil och letar upp zip-filen på din dator.

Sedan ska det se ut som på bilden nedan och där kan du även aktivera tillägget direkt.