Det finns två alternativ att ladda upp dina filer till Hemsida7.

Det första är, Filhanteraren.

Du kan ladda upp dina filer direkt via cPanel med hjälp av filhanteraren. File Manager är ett webbgränssnitt som låter dig hantera alla filer som hör till ditt konto.

OBS: Det finns en 500 MB uppladdningsgräns via filhanteraren. Om du behöver ladda upp en större fil kan du använda FTP.

Det andra är, FTP-program.

Vi rekommenderar att du använder dig utav ett så kallat FTP program, det finns ett flertal där ute men vi rekommenderar dig att du använde Filezilla, det är helt gratis och kan hämtas direkt här: https://filezilla-project.org/download.php?type=client