Börja med att hämta alla dina inställningar via din kontrollpanel, du hittar inställningar genom att klicka på “E-post” längst upp i menyn, sen “Konton”.

Här inne listas nu dina e-postkonton som du har hos oss, välj menyn till höger om den du önskar installera och klicka på “Konfigurera e-postklient”. Här inne hittar du inställningar för inkommande och utgående server.

Nu ska du se hur du lägger till din mail i din Android Mail app med några enkla steg:

1. Starta mejl appen (det vita kuvertet)

2. Gå in på inställningar och tryck + Lägg till Konto, väl där så skriver du in din e-post adress och även det lösenord som du har skapat i din kontrollpanel.

3. Sen väljer du antingen IMAP eller POP3 när du blir frågad vilken typ av konto du använder, i den här guiden så kommer jag att lägga upp mitt konto som ett IMAP konto.

4. Här ska e-post kontot och lösenordet skrivas in igen tillsammans med server  (Inkommande och utgående e-postserver bör vara host37.registrar-servers.com) och även port vilket är 993 för SSL.

5. Här ska vi nu skriva in i princip samma uppgifter fast för utgående e-post.

6. Du har nu skrivit in all information och kontot är klart att användas på din Android telefon!