Börja med att hämta alla dina inställningar via din kontrollpanel, du hittar inställningar genom att klicka på ”E-post” längst upp i menyn, sen ”Konton”.

Här inne listas nu dina e-postkonton som du har hos oss, välj menyn till höger om den du önskar installera och klicka på ”Konfigurera e-postklient”. Här inne hittar du inställningar för inkommande och utgående server.

Nu ska vi visa dig hur du lägger till din mail i din iPhone i 6 enkla steg:

1. Nu startar du upp din iPhone och går in under ”Inställningar” och klickar på ”E-post, kontakter, kalendrar”.

2. Klicka här på ”Lägg till konto”:

3. Under denna skärm klickar du på ”Annat” längst ner:

4. På nästa skärm klickar du nu på ”Lägg till e-postkonto”:

5. Här fyller du nu i dina uppgifter du har installerat din e-post med, följande är bara exempel:

Namn: John
E-post: john@exempel.se
Lösenord: Det du valde när du skapade ditt e-postkonto.
Beskrivning: Exempel.se E-post

6. Nu ska du fylla i dina uppgifter som du hämtade innan vi påbörjade guiden, i detta exempel har vi angivit host37.registrar-servers.com som inkommande och utgående server, men du kan ha olika beroende vilken server du har ditt konto på.

Klicka nu på ”Nästa” längst upp till höger och ditt nya e-postkonto är nu skapat i din mobil och du ska kunna ta emot och skicka mail!