Skapa en fullständig säkerhetskopia i cPanel:

Logga in på cPanel.
I filer klickar du på ikonen Säkerhetskopiering.
Under Fullständig säkerhetskopiering, klicka på Ladda ner en fullständig webbplatssäkerhetskopiering.
På nästa sida väljer du alternativ i sekundär destination rullgardinsmenyn Hemkatalog.
För e-postadress väljer du om du vill få ett e-postmeddelande när säkerhetskopieringen är klar. (Du kan också ändra e-postmeddelande postadress i förutsatt fältet om du vill.)
Klicka på Generera Säkerhetskopiering.
Detta kommer att generera tillbaka upp för dig och placera tar.gz filen inne i din hemkatalog. Du kan sedan ladda ner backup via cPanel eller FTP.